SARS Covid-19 informasjon fra Dal IL

Hei alle sammen!

Denne høsten har koronasmitten kommet som høstmørket. Litt mer dag for dag. Vi har i Dal IL vært flinke og fulgt de restriksjoner som er gitt til enhver tid, men som sagt vi er ikke ferdige med dette enda.

For å kunne holde på med idrett over det ganske land er vi nødt til å oppretholde den dugnaden vi alle har stått i, fortsette og bidra, fortsette å stå sammen og gjøre de viktige smitteverntiltakene hver eneste dag!

Bli hjemme om du ikke føler deg i form, test deg om du er usikker, husk å vaske henda før og etter trening, husk å holde avstand under trening unntak er i kamp/spill situasjoner, husk å ha navn på vannflaske, klær etc. og det er fortsatt slik at vannet skal drikkes ikke spyttes ut.

Alle aktive, trenere/lagledere og foreldre i Dal IL har gjort en fantastisk innsats i den tiden som har vært, en stor takk til dere alle sammen. Dette har vi også fått mye anerkjennelse for, både fra krets, forbund og øvrige klubber rundt om som har vært på besøk i parken.

Sammen har vi nå en jobb og gjøre videre for å fortsatt kunne hindre smitte og ivareta smittevernet i Dal Idrettspark, fortsette det vi har begynt på og håpe at en vaksine er på plass før neste sesong.

Vi tar også med de nye nasjonale tiltakene fra regjeringen:

I private hjem, hager eller hytter bør man ikke ha mer enn 5 gjester i tillegg til husstandsmedlemmer. Dersom alle gjestene er fra samme husstand, kan man være flere. Det innebærer at to familier kan møtes selv om de har mange barn.
Begrens dine nærkontakter. De anbefaler at alle er sammen med færre personer i sosiale sammenhenger, i kortere tid og ikke med for mange forskjellige personer i løpet av en uke.
Maks 50 i private arrangement utenfor hjemmet. Private sammenkomster på offentlig sted eller i leide eller lånte lokaler skal ha en grense på maksimalt 50 deltakere.
Utenlandske arbeidstakere fra det som EU kaller for røde land, vil ikke lenger få unntak fra karanteneplikten.

Disse tiltakene gjelder til tidlig i desember.

De generelle smittevernstiltakene er like viktige, eller enda mer viktig nå! Så husk våre felles kjøreregler:
▪️ Vask hendene
▪️ Hold avstand
▪️ Bli hjemme hvis du er syk
▪️ Test deg hvis du har luftveissymptomer

Gjør det for din egen og andres helse. For familie og venner. Gjør det for den du ikke kjenner.


Dal IL