Vi ser frem til å hilse på deg!

Fotballen har vært og er den store motoren i idrettslaget, i tillegg har vi en bordtennisgruppe som jobber godt for å øke antall aktive. Tidligere var sykkel og håndball også noen av aktivitetene i Dal IL.

Klubben`s naturlige nedslagsfelt er Dal i Søndre Eidsvoll, Furulund, Ladderud og Vestenga på Råholt, samt Mogreina og Sætre i Ullensaker.

Dal IL bruker lokalene i Grensehuset til bl.a årsmøter, foreldremøter, avslutninger og fotballskole for å nevne noe. I tillegg har vi to flotte garderobeanlegg i underetasjen som brukes flittig når sesongen pågår.

Dal IL har på dugnad satt opp et eget klubbhus med kiosk og kafe i 2 etg. og utstyrsrom i 1 etg.

Vi er en klubb i vekst og ønsker at så mange som mulig store og små finner veien til Dal Idrettspark, enten for å delta selv eller heie på de unge lovende.

Raushet, positive holdninger, trygghet og tilhørighet er noen av de verdiene vi jobber for, vi håper derfor at alle beboere på Dal og nærområdet kan være med for å skape et samlingspunkt for store og små på Dal Idrettspark.

Er det kamp er det stor sjanse for at kiosken er åpen, her kan man få seg en kaffe og vaffel og samtidig se på ekte idrettsglede fra store og små 

Ha en fantastisk dag på Dal Idrettspark!

Vennlig hilsen
John Kr. Paulsen – Daglig leder Dal IL

Our History

  • Dal Idrettslag ble etablert

  • Dal Grendehus blir stiftet 10. januar

  • Dal IL Bordtennis blir lagt til som ny gruppe

  • Under tiden har det gått fra Hasler Stadion til Dal Stadion, det nye navnet som gjelder fra 2016 og årene fremover er Dal Idrettspark

  • Dal IL tok over fullt eierskap av Grendehuset og drifter dette videre til det beste for klubben og lokalbefolkningen. Huset skal primært leies ut til bryllup, barnedåp, konfirmasjon og barnebursdager, men vi leier også ut til lag og foreninger i vårt område.

  • Dal IL BMX blir lagt til som ny gruppe og barnebanen blir åpnet

Antall medlemmer

220
Fotball
20
Bordtennis
18
BMX

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.